La Nau Espai de Creació dona els seus fruits amb la residència del cantautor Gabriel Kazz

10/02/2023 - 18:00h

El cantautor penedesenc va fer la residència a la Nau per poder preparar el concert de presentació del seu nou àlbum debut

Gabriel Kazz, jove cantautor penedesenc amb arrels canadenques, va fer residència artística de dos dies a finals de gener a l’Espai Jove La Nau de Vilafranca. No és el primer cop que Kazz trepitja l’escenari de La Nau, ja que l’estiu passat ho va fer en solitari dins el cicle d’espectacles de petit format Escenes Fresques de l’espai jove.

L’estada de Gabriel Kazz és una de les diverses residències artístiques de joves creadors que ha acollit l’espai jove La Nau des dels seus inicis. Les residències artístiques és un servei que forma part de La Nau Espai de Creació. Aquest és un programa especialitzat en la creació juvenil i que té com a finalitat permetre integrar tots aquells projectes i accions relacionades amb la creació, l’art i l’experimentació juvenil de qualsevol àmbit artístic.

A La Nau Espai de Creació els joves artistes hi poden trobar també els bucs d’assaig musical, un espai expositiu, la xarxa de joves creadors, una programació estable d’activitats formatives i de dinamització cultural, assessorament especialitzat, etc. Tota la informació d’aquests serveis a joventut.vilafranca.cat (Espai Jove La Nau).

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, explica que “des del servei de Joventut és vol acompanyar i donar suport en aquest procés de creació juvenil, entès com una eina per a l’aprenentatge, la transformació social i la promoció del talent creatiu de les persones joves.”

Gabriel Kazz

El cantautor penedesenc va fer la residència a la Nau per poder preparar el concert de presentació del seu nou àlbum debut. Recentment ha estat reconegut amb el Premi del Jurat de la mostra de joves creadors i creadores Portautors/es 2022 que organitza el Port de Tarragona.

Foto: Marc Font @m.rapataplam

El concert de presentació del seu primer àlbum tindrà lloc el proper 10 de febrer a la Sala Tèxtil de Barcelona. Lonely Fire és un emotiu passeig per l’imaginari musical de Kazz on combina diferents estils musicals i es veu influenciat per artistes tan dispars com Ben Harper, Incubus, The Weepies o The Smashing Pumpkins. L’acompanyen Eloi López a la bateria, Salva Criado a la guitarra elèctrica, Ferran Clotet al baix, Patricia Atzur als teclats i cors, i Albert Lax i Elle León als cors.

Gabriel Kazz també presentarà el seu nou disc a La Nau el pròxim 12 de maig, on juntament amb Oriol Casals faran el concert doble de cantautors, activitat inclosa dins la programació d’espectacles professionals de l’Ajuntament a través del projecte de Cultura en Xarxa del Festival BarnaSants.

També et pot interessar

Comentaris