El Museu Pau Casals reprèn la programació d’activitats per a tots els públics i famílies

08/02/2023 - 17:12h

El tret de sortida serà una visita guiada a la nova exposició del museu aquest diumenge

Per començar l’any 2023 el Museu Pau Casals inicia la seva activitat anual oferint diverses propostes d’activitats per als caps de setmana, pensades tant per a públic general com per venir a gaudir del museu en família. A més, amb la recent reobertura del museu el passat mes de juny, es podrà gaudir de la recent intervenció que s’ha dut a terme durant la rehabilitació i renovació del museu, i que permet una aproximació més interactiva i vivencial a la figura de Pau Casals.  

Així doncs, l’activitat que donarà el tret de sortida a la programació d’activitats d’enguany és una visita guiada al museu i que tindrà lloc el diumenge 12 de febrer a les 12h, en la que es tindrà l’oportunitat de conèixer la nova exposició del museu de la mà de guies especialitzats. L’activitat té una hora de durada i un cost de 10€.

Just el cap de setmana següent, el diumenge 19 de febrer a les 12h el museu oferirà una nova edició de la visita teatralitzada, on el pescador Ramon, el músic Gaspar i les minyones faran reviure la història de la casa i aproparan la vida més quotidiana de Pau Casals. L’activitat, que ha tingut molt bona acollida sempre que s’ha realitzat, té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts i un cost de 12€ pels adults i 5€ pels menors a partir de 8 anys.

Durant el mes de març, el Museu Pau Casals proposa una programació on tothom hi té cabuda: públic general, públic familiar i també els amants de la música. Així doncs, el diumenge 12 de març a les 11h tindrà lloc l’activitat Sigues músic per un dia, una proposta per a famílies on el músic Robert ensenyarà als més petits qui era Pau Casals, i després ells mateixos tindran l’oportunitat de fer sonar el violoncel. L’activitat té una durada d’una hora i un cost de 6€ pels adults i de 4€ els nens i nenes (entre 3 i 10 anys).

El següent cap de setmana, el diumenge 19 de març a les 12h el museu ofereix una visita guiada, on de la mà dels guies especialitzats es podrà conèixer la nova exposició permanent del museu. L’activitat té una hora de durada i un cost de 10€.

Finalment, l’últim cap de setmana de març, el diumenge 26 de març a les 13h el Museu Pau Casals ofereix un concert a la Sala de la Música de la mà del Trio Orfeu. El trio, format per Joan Sancho (violí), Ònia Tomàs (violoncel) i Jordi Roure (viola) presentarà en concert les Variacions Goldberg de J. S. Bach, en una de les variacions més conegudes per a trio de corda, que de ben segur seran apreciades pels amants de la música clàssica. A més, el concert comptarà amb un espectacle visual, anomenat AkiraDeelight, on es podrà veure una Intel·ligència Artificial interaccionar en directe amb la música que interpreta el trio.

Una de les modalitats d’assistir al concert és tenint l’oportunitat de visitar el museu tot just abans de l’actuació, amb l’últim accés a les 11.30h. El cost d’accedir només al concert és de 8€, mentre que si es vol també visitar el museu el cost de les dues activitats és de 10€.

Venta d’entrades

Totes les activitats tenen aforament limitat i és necessari treure entrades prèviament a través de la seva compra mitjançant del següent enllaç: https://ticketsonline.paucasals.org

Per a més informació o consultes poden trucar al telèfon 977 68 42 76 o enviar un c/e a museu@paucasals.org.

També et pot interessar

Comentaris