Junts vol blindar les naus del carrer Comerç per atraure-hi activitat econòmica de qualitat

Elaborarà un Pla de Dinamització per facilitar la instal·lació de negocis relacionats amb el sector vitivinícola i enoturístic

La candidatura de Junts per Vilafranca està decidida a convertir la renovada zona del carrer Comerç en un pol d’atracció d’activitat econòmica. Per aquest motiu aposta per blindar les naus protegides per tal de facilitar la instal·lació de negocis relacionats especialment amb els sectors enoturístic i vitivinícola i on es generin llocs de treball de qualitat. Així ho va explicar el candidat Aureli Ruiz davant de la nau del carrer Comerç, 29, que l’Ajuntament té reservat per instal·lar-hi el futur viver de cellers i que està cridat a ser un focus d’innovació, emprenedoria i un generador d’oportunitats.

Amb aquesta intenció, Junts ja està treballant en el disseny d’un Pla de Dinamització del carrer Comerç que faciliti la instal·lació d’aquest tipus d’activitat econòmica i que promogui la rehabilitació de les naus a través d’incentius i ajuts als propietaris. En aquest mateix sentit es va expressar Joan Manel Montfort, regidor de Promoció econòmica i comerç, que va celebrar l’interès que està mostrant el sector privat en aquesta zona a través de la proposta de dos plans de millora que ja s’han presentat, que s’orienten, en part, a la construcció de prop de 400 habitatges.

Que la zona del carrer Comerç es vol que esdevingui un dels eixos que articularà la Vilafranca dels pròxims anys a nivell urbanístic i econòmic és un fet i per aquest motiu, Junts per Vilafranca hi veu l’oportunitat d’endreçar una mica més la zona anant més enllà de la remodelació que ja està a punt d’enllestir-se. La intenció d’Aureli Ruiz, si assoleix l’alcaldia, és treballar per connectar el carrer Comerç amb el Camp dels Rolls i la plaça de l’Estació, un objectiu ara com ara impossible a causa del mur que ho separa. Per això caldrà pactar amb Adif l’eliminació d’aquesta barrera per aconseguir unificar l’espai i completar la urbanització amb més espais per al lleure i zones enjardinades.

També et pot interessar

Comentaris