Gemma Romeu serà la número 3 de la candidatura dels socialistes a Vilafranca

06/02/2023 - 12:36h

Francisco Romero l’ha presentat com la persona responsable, en cas de governar, de les àrees d’educació i esports

Gemma Romeu Creixell serà la número 3 de la llista dels socialistes a Vilafranca que encapçala el candidat Francisco Romero. Aquest dilluns el cap de llista l’ha presentava seguint el “planteig municipalista” que s’ha proposat el seu partit.

Romeu té 42 anys està casada amb dos fills i és veïna del barri del Poble Nou. Romero la presentava com una persona molt implicada en l’esport i l’escola. De fet, Romeu ha format part de diferents entitats esportives i també de l’AFA de l’escola Cristòfor Mestre on actualment en format part del Consell Escolar. Diplomada en màrketing i Comunicació actualment treballa en l’àmbi de la comunicació digital. Ara s’incorpora de manera independent al PSC de Vilafranca i debutant en el món de la política.

El candidat ha explicat que en el cas de sortir elegit com alcalde i poder formar govern, Romeu serà la responsable d’Educació i esports. “Són dos àmbits que pensem haurien d’anar lligats”, reflexionava Romero.

Gemma Romeu té la intenció de treballar les dues regidories que se li han encomanat amb una visió transversal i amb la capacitat d’una escolta activa, inclusiva i plural. Assegura que “les treballarem conjuntament perquè es poden crear moltes sinèrgies entre elles”. Ara obrirà una etapa en la que es reunirà i anirà recollint el sentir i les necessitats de les entitats, escoles, mares i pares i ciutadans en general que vulguin compartir les seves propostes i suggeriments en aquestes àrees.

Francisco Romero ha aprofitat la roda de premsa de presentació per avançar que el seu partit es marca com a objectiu la rehabilitació i la descentralització els serveis de sala d’estudi i de lectura de l’actual biblioteca Torras i Bages afegint un nou espai de 650 metres quadrats que s’ubicarien a la Nau del carrer Comerç, una nau que disposa de 3.800 m2 i que seria el nou eix econòmic i comercial.

En les seves primeres paraules Romeu explicava que afronta amb “molta il·lusió” aquesta nova etapa a la seva vida i que pel que fa a l’àmbit d’esports el planteig és “posar al dia els equipaments” i en educació “impulsar un programa de beques inclusives”, acabant amb un “és un honor per mi formar part de l’equip de Francisco Romero”.

També et pot interessar

Comentaris