Joan Cornet, candidat de Convergents-APL a l’alcaldia de Calafell

31/01/2023 - 20:00h

Es va presentar aquest dilluns acompanyat del president del partit, l’exconseller Germà Gordó

Aquest dilluns al vespre es va fer l’acte de presentació de la candidatura del doctor Joan Cornet com a cap de llista de Convergents-Ara Pacte Local (APL) a l’Alcaldia de Calafell. Cornet va exposar la seva visió sobre quines polítiques s’han d’impulsar a nivell municipal per tal que l’Ajuntament de Calafell sigui una administració propera als ciutadans i que resolgui d’una manera eficaç les seves demandes per tal de contribuir a una millor qualitat de vida de la ciutadania.

El candidat convergent també va fer referència els següents punts del programa electoral de la candidatura: eliminar els barracons de les escoles, recuperar la sorra de les platges de Calafell, no apujar els impostos, millorar l’assistència mèdica a tot el municipi i la promoció del Castell de Calafell i del poblat de la Ciutadella Ibèrica com a elements turístics i culturals.

Metge de l’ABS
Aquestes iniciatives del programa electoral són fruit del fet que el doctor Cornet és un gran coneixedor de les problemàtiques de les veïnes i dels veïns de Calafell, segons s’apunta des de la mateixa candidatura, ja que des de l’any 1989 és doctor de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Calafell i president durant 16 anys de Metges de Catalunya de la demarcació de Tarragona.

Segons Convergents, aquesta expertesa del doctor Cornet és un gran actiu per a la candidatura de Convergent-APL de Calafell ja que posa en el centre de la seva actuació política la millora de la qualitat de vida dels veïns de Calafell.
En aquest acte hi va assistir el president de Convergents, l’exconseller de Justícia Germà Gordó, i la secretaria general de la formació, Teresa Pitarch, representants d’Ara Catalunya i del PDeCAT.

El president de la formació, Germà Gordó va posar de manifest el compromís cívic del doctor Joan Cornet per encapçalar el projecte Convergents-APL a Calafell i li va oferir el suport de tot el partit per enfrontar-se amb èxit a les properes eleccions municipals.

També et pot interessar

Comentaris