El PSC explicarà part de les propostes del seu programa electoral amb tres rutes per Vilafranca

Seguretat i sostenibilitat, qualitat de vida i centralitat econòmica i comercial, punts de partida del full de ruta de Francisco Romero

El candidat del PSC a l’alcaldia de Vilafranca, Francisco Romero, està disposat a escoltar totes les veus de la ciutadania per adaptar les seves peticions a un programa electoral que està força avançat. Així ho va expressar en la presentació de la nova campanya que impulsa la formació socialista, que sota el nom de “La força de Vilafranca” busca continuar amb la proximitat amb la ciutadania en la línia que va encetar amb les trobades informals amb persones, grups i entitats amb qui es va asseure a fer un cafè, finalment, més de 150.
D’aquesta manera, “La força de Vilafranca” vol ser una eina per ajudar a difondre la idea de ciutat que el candidat té al cap articulada amb tres rutes que es faran entre els mesos de febrer i març. El primer itinerari es farà el 23 de febrer des de la plaça del Carme i farà un recorregut en el que s’explicaran les propostes per renovar els espais i fer-los més segurs i sostenibles; la segona ruta serà el 2 de març des del claustre de Sant Francesc des d’on es donaran a conèixer les propostes per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. Finalment, el 16 de març des del carrer Comerç sortirà la ruta amb la recuperació de la força econòmica com a punt central.


A partir d’aquests tres eixos, Francisco Romero va explicar que el seu equip està obert a la incorporació de noves propostes que faci la ciutadania, i de l’encaix de tot plegat en sortirà el programa electoral amb les idees de la formació per als pròxims quatre anys.

També et pot interessar

Comentaris