Junts proposa connectar Vilafranca amb una “anella segura” d’itineraris per a ciclistes i vianants

El circuit disposaria d’una desena de punts videovigilats i es reforçaria la seguretat amb una bona il·luminació

Dotar Vilafranca d’una “anella segura” d’itineraris per a ciclistes i vianants. Aquesta és una de les propostes que la candidatura de Junts està treballant per incorporar al seu programa electoral amb vista a les eleccions municipals del 28 de maig. L’objectiu del projecte és “millorar la qualitat de vida de les persones, combatre el canvi climàtic i fer que Vilafranca exerceixi la seva capitalitat”, segon el cap de llista, Aureli Ruiz.

En aquest sentit, Ruiz va indicar que la intenció per al pròxim mandat és poder connectar la ciutat amb La Granada, Pacs, Sant Pere Molanta, Sant Miquel d’Olérdola i el barri de la Serreta de Vilafranca, i completar així la connexió que durant aquesta legislatura s’ha aconseguit amb Moja, Les Cabanyes i Santa Margarida i els Monjos.

La xarxa d’itineraris per a bicicletes i vianants es reforçarà pel que fa a seguretat amb una “bona il·luminació i punts videovigilats”, de manera que els usuaris la puguin utilitzar a qualsevol hora. L’anella de circumval·lació, un cop completada, tindria una longitud de prop de 12 quilòmetres, dels que ja n’hi ha la meitat de disponibles.

Amb aquest projecte, Junts vol connectar els carrils actuals amb altres de nous. Així, els nous itineraris enllaçarien les diferents zones del barri del Molí d’en Rovira amb la zona de Melió Residencial i d’aquí a l’Espirall.

Aureli Ruiz va fer la presentació de la primera proposta electoral a la carretera de Tarragona, en ple vial que uneix Vilafranca amb Santa Margarida i els Monjos acompanyat de diversos membres de l’executiva que presumiblement formaran part de la candidatura de Junts a les eleccions municipals.

També et pot interessar

Comentaris