Attrezzo torna al teatre Cal Bolet amb una nova estrena

23/01/2023 - 15:57h

‘Animals de companyia’ es representarà dissabte a Vilafranca dins de la 32a Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès

Després de dos anys d’aturada forçada per la pandèmia, en què es va haver de suspendre les representacions del darrer muntatge produït per Attrezzo, aquesta companyia torna a trepitjar l’escenari del teatre Cal Bolet de Vilafranca amb el seu darrer projecte: “Animals de companyia” que es podrà veure aquest dissabte, 28 de gener, a les 8 del vespre dins de la 32a Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

L’obra, escrita per Estel Solé, se situa en un sopar de benvinguda en què una colla d’amics es reuneixen per celebrar el dia que la Beth torna a casa després d’haver estat ingressada per un trastorn psiquiàtric durant dos mesos. Però la festa sorpresa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges.

En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.
La producció d’Attrezzo, dirigida per Gregori Escalona, introdueix alguns elements que conviden el públic a reflexionar també sobre altres valors com la sostenibilitat i l’economia circular. Val a dir que el decorat s’ha fet amb cartró no útil per la producció, cedit per empreses del Penedès. També ha col·laborat el museu Molí de paper de Capellades fent una donació de 1000 targetes de paper artesà amb llavors que es poden plantar. Unes targetes que es donaran junt amb l’entrada. Amb tot això l’elenc vol conscienciar l’espectador de tenir cura del medi ambient i del necessari que és el reciclatge.

Comentaris