Mor una dona en l’incendi d’un edifici a Segur de Calafell

18/01/2023 - 16:59h

El foc ha calcinat pràcticament tota la casa de l’avinguda d’Espanya i s’estan investigant les causes

Una dona ha mort avui en un incendi d’habitatge a Segur de Calafell a resultes d’un foc que ha calcinat pràcticament tota la casa i s’ha originat al menjador. A les 12.45 hores del migdia, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi d’habitatge a la primera planta d’un edifici del número 32 de l’avinguda d’Espanya de Segur de Calafell.

Quan els efectius dels Bombers de la Generalitat han arribat a l’indret s’ha treballat per confinar el foc al domicili afectat i que no afectés la resta de l’edifici, i han revisat la resta del bloc per comprovar que hi hagués ningú. En la revisió del pis afectat, però, s’ha trobat una dona amb cremades de gravetat. Els efectius han extret la víctima, que ha estat atesa pel personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que, desgraciadament, no han pogut fer res per la seva vida. Al domicili també s’hi ha trobat el gos de la víctima, que ha sobreviscut i ha estat lliurat a uns familiars.

A les 13.27 hores, els Bombers de la Generalitat han donat el foc per extingit i han ventilat i revisat l’habitatge sinistrat. Tot apunta que el foc s’ha iniciat al menjador i ha propagat a la resta del domicili, excepte en una de les habitacions, on la porta estava tancada.

En el sinistre hi han treballat un total de 9 dotacions de Bombers de la Generalitat; dos del parc del Vendrell, quatre de Vila-rodona, dos de Vilanova i la Geltrú i un vehicle de comandament de la Regió d’Emergències de Tarragona. També hi ha intervingut 4 unitats del SEM i una unitat de suport psicològic, i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

També et pot interessar

Comentaris