La Guàrdia Civil escorcolla un segon pis del presumpte autor de la mort de la dona enterrada a Pontons

Imatge del lloc concret on es van enterrar les restes
11/01/2023 - 16:10h

El cos policial busca indicis suficients per esclarir els fets en l’habitatge on la parella hauria conviscut

La Guàrdia Civil està inspeccionant aquest dimecres a Barcelona un segon pis del presumpte autor de la mort de la dona que va ser trobada enterrada en una finca a Pontons. Segons ha informat el cos policial, el registre s’està fent un pis que el detingut té a la capital catalana i on l’home i la dona haurien conviscut. L’objectiu és obtenir indicis suficients per esclarir els fets. El cos va ser trobat el 3 de gener distribuït en diverses bosses de plàstic enterrades en una finca que l’home té a la urbanització La Ponderosa del municipi de Pontons. Les investigacions però van començar al novembre del 2022, quan es va detectar que l’home havia cavat una fossa d’uns dos metres de manera manual a la seva finca i després l’havia tapat ràpidament.

Els agents van sospitar que hi podria haver enterrat restes humanes o animals i per això van començar una investigació sobre l’home i el seu entorn. Van concloure que l’arrestat havia mantingut algun tipus de relació sentimental, o comercial, amb una dona de la que no se sabia res des de l’estiu del 2021. Davant d’això, els investigadors van sol·licitar al jutjat d’instrucció de Vilafranca del Penedès autorització per excavar la fosa.

Un cop obtingut el permís, es va fer l’excavació el 3 de gener, quan es van trobar les bosses d’escombraries amb restes humanes. Tot i sospitar que es tracta de la dona objecte de la investigació, una ciutadana espanyola de 42 anys, s’està fent l’autòpsia i la confrontació amb les dades d’ADN d’un familiar per confirmar-ho.

L’home va ser detingut a Barcelona el 3 de gener i ha ingressat a presó com a presumpte autor de la mort de la persona trobada enterrada a la seva finca. Aquell mateix dia els agents ja van fer un registre en un pis de l’home a Barcelona, on van trobar pertinences personals de la dona, així com eines susceptibles d’haver-se fet servir per a l’excavació de la tomba. També se va trobar abundant material com dispositius d’emmagatzematge i telèfons mòbils.

També et pot interessar

Comentaris