El PSC de Vilafranca incorpora Jordi Junyent a la candidatura per liderar l’àrea de Sanitat, Ocupació i enllaç veïnal

Francisco Romero situa l’activista vilafranquí en la posició número 7

Jordi Junyent Parera ocuparà la posició número 7 en la llista electoral que el PSC presentarà a les eleccions municipals del maig vinent. El cap de llista, Francisco Romero, va donar a conèixer un nou nom de la candidatura, amb la persona que liderarà l’àmbit relacionat amb la Salut, l’Ocupació i la relació amb les associacions de veïns de Vilafranca.

L’experiència de Junyent en aquests camps és, segons Romero, àmplia, sobretot darrerament com a una de les cares visibles de la Plataforma Pro Sanitat, formada el 2020 per reivindicar millores en la sanitat pública. Jordi Junyent ja ha començat a treballar en les seves àrees de cara a l’elaboració del programa electoral. En relació amb la Sanitat, Romero va anunciar que es vol constituir un Consell Municipal de la Sanitat amb la participació de tots els sectors relacionats amb l’àmbit sanitari. Així mateix, es treballa en un projecte de creació d’un campus universitari a tocar de l’hospital comarcal on es traslladaria l’actual facultat d’Infermeria. “El Pla general hi preveu 10.000 metres quadrats de superfície, que es poden aprofitar per contruir una facultat per acollir estudis relacionats amb l’àmbit sanitari, fisioteràpia, podologia i altres com la formació sociosanitària”, segons ha explicat Francisco Romero.

Pel que fa a l’àrea d’Ocupació, es vol aprofitar l’experiència de Junyent coordinant equips de persones en diferents indústries i en la prospecció d’empreses. L’objectiu del PSC en aquest sentit és augmentar l’oferta laboral a Vilafranca perquè “els joves s’hi puguin quedar a treballar” i assegurar que no tanquin empreses. Al mateix temps, també es vol enfocar l’oferta formativa a les necessitats de les empreses.

Finalment i amb la intenció que el futur Ajuntament tingui “un interlocutor vàlid amb les associacions de veïns”, Jordi Junyent també liderarà aquesta aposta per reforçar els llaços amb les entitats veïnals, gràcies a la seva experiència de 9 anys al capdavant de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira.

Franscico Romero ha presentat el seu número 7 com una persona “dialogant però ferma en les seves conviccions” i Junyent ha promès aportar “experiència i ganes de treballar”.

També et pot interessar

Comentaris