Un mort en un accident de trànsit a l’N-340 a l’alçada de Santa Margarida i els Monjos

02/01/2023 - 16:57h

L’accident s’ha produït en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió i ha tallat la circulació dels dos sentits segons ha informat Trànsit

El conductor d’una furgoneta ha mort aquest dilluns en un xoc frontal amb un camió a la carretera N-340 a l’altura de Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès), al punt quilomètric 1.207,7. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que, per causes que s’estan investigant, s’ha produït un xoc frontal entre una furgoneta i un camió.

Com a conseqüència de l’accident, el conductor de la furgoneta ha mort. Es tracta d’un home de 57 anys, J.M.G. veí de Torrelles de Foix. El conductor del camió ha estat traslladat en estat lleu a l’hospital de Bellvitge.

Arran de la incidència, s’ha tallat la via durant 4 hores i s’han fet desviaments per una rotonda propera.

Aquesta és la primera víctima mortal en un accident de trànsit aquest any. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12:30 h. La via es troba tallada i s’estan fent desviaments per una rotonda propera.

S’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM. 

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre; conèixer els recursos existents; rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

També et pot interessar

Comentaris