Mor el conductor d’un turisme en un xoc frontal a la C-15 a la Granada

28/12/2022 - 10:20h

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal entre dos turismes, amb un tercer vehicle, una furgoneta, també implicat en l’accident

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera C-15 a l’altura del punt quilomètric 18 a la Granada en sentit Igualada. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.03 h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal entre dos turismes, amb un tercer vehicle, una furgoneta, també implicat en l’accident. A conseqüència del xoc, va morir el conductor d’un dels dos turismes. Es tracta d’un home de 63 anys, O.A., veí de Vilafranca del Penedès. Tres persones més van resultar ferides menys greus; dues d’elles traslladades a l’Hospital de Vilafranca i la tercera a l’hospital Sant Camil.

Arran de la incidència, que va obligar a tallar la via en tots dos sentits de la marxa, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

També et pot interessar

Comentaris