Dos detinguts i 28 identificacions en una operació policial a l’Espirall de Vilafranca

Imatge d’arxiu d’un control policial al barri de l’Espirall.
23/12/2022 - 12:59h

Es va fer aquest dijous al vespre i hi van participar agents de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional

Agents de la Policia Local de Vilafranca, el cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van dur a terme aquest dijous al vespre una intervenció policial planificada al barri de l’Espirall de Vilafranca.

L’operatiu dels cossos de seguretat es va allargar durant una hora i mitja i es va centrar el bar Baraka, establiment situat a la cantonada dels carrers Espirall i Sant Sadurní d’Anoia, un bar que és especialment conflictiu, segons diversos incidents en els últims mesos. Aquest dijous se li va obrir un expedient per qüestions administratives.

Segons ha informat l’Ajuntament de Vilafranca, en l’operatiu es van identificar 28 persones, es van cursar 3 denúncies per infracció de l’Ordenança de Civisme, per falta de respecte i per escopir a la via pública; 3 denúncies per un delicte de tinença de drogues i hi va haver dos detinguts.

Un primer detingut en l’operatiu va ser per atemptar contra la salut pública i l’altra detingut, en compliment d’una resolució judicial que hi havia oberta contra ell.

La Policia Nacional, de la seva banda, va incoar 5 expedients per infraccions a la llei d’estrangeria.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, emmarca aquesta actuació policial “dins de les accions de prevenció i control que s’estan duent a terme, des de fa temps, a l’Espirall amb l’objectiu de millorar i garantir la seguretat al barri”.

També et pot interessar

Comentaris