La jove Laia Bernet serà la candidata a l’alcaldia de la Granada per Junts

22/12/2022 - 11:35h

És graduada en Protocol, disseny i organització d’esdeveniments i relacions institucionals

El Centre Cívic de la Granada va acollir la presentació de Laia Bernet Catasús com a alcaldable per Junts a la Granada. Ho va fer amb un convidat especial, el conseller Jaume Giró, i feia d’amfitrió l’actual alcalde, Joan Cols, qui li dona el relleu en el lideratge del partit al municipi.

çLaia Bernet és graduada en Protocol, disseny i organització d’esdeveniments i relacions institucionals. Actualment exerceix de tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, on també ha exercit de tècnica de cap de Gabinet d’alcaldia.

L’actual alcalde, Joan Cols, es mostrava satisfet en el relleu que es produeix indicant que el poble quedarà en les millors mans possibles. Bernet explicava que l’ha fet decidir presentar-se a l’alcaldia la seva estima a la vila així com la seva vocació d’ajudar i prioritzar les persones.

Jaume Giró, només sentint les paraules de Laia Bernet, puntualitzava que estava segur de que la Granada estaria ben representada, amb els valors que la candidata ha mostrat, tan familiars com humans. Animava els granadencs a fer-li costat i es mostrava molt satisfet, lloant la seva empenta i valentia. L’acte va finalitzar amb un refrigeri, que va permetre al gran nombre d’assistents trobar un moment per intercanviar unes paraules amb la candidata.

També et pot interessar

Comentaris