La CUP de Vilafranca presenta l’equip d’on sortirà qui encapçali la candidatura a les municipals

Són militants de diferents organitzacions i moviments socials que elaboraran el programa polític i el pla de govern

Un grup de deu persones vinculades a moviments de l’esquerra independentista i moviments socials vilafranquins configuren l’equip del qual sortirà la persona que encapçalarà la llista de la CUP de Vilafranca a les eleccions municipals del maig vinent i les quatre més que ocuparan els primers llocs de la candidatura. Aquest grup configura el comitè de campanya que s’encarregarà d’elaborar el programa polític i el pla de govern per a la pròxima legislatura.

L’equip està format per Arnau Cobo, Muntsa González, Marc Martín, Júlia Pujol, Vanesa Rafecas, Arnau Sánchez, Marta Soler, Maria Ramon, Noel Viñas i Txus Magallón. El pla de treball del grup passa per l’impuls de polítiques públiques per millorar la vida de la ciutadania i que en garanteixin els seus drets. Marta Soler, que forma part de la llista, va explicar que la candidatura es presentarà amb l’objectiu de revertir la situació actual, en la que “l’equip de govern de Junts i PSC té un model de ciutat molt allunyat de la realitat, convertint Vilafranca en una ciutat dormitori i d’aparador”.

El calendari a partir d’ara passa per presentar la persona que serà cap de llista cap a mitjan de gener; ja al febrer es durà a terme una assemblea monogràfica per tancar el programa polític, que es completarà posteriorment amb diverses xerrades per donar-lo a conèixer.

Els cupaires consideren que han aconseguit configurar un equip capaç de presentar un projecte transversal per plantar cara “al discurs continuïsta i gris instaurat a l’Ajuntament sota el mandat de Junts i el PSC”.

També et pot interessar

Comentaris