La fruita del Penedès, model per al calendari de productes de la terra

20/12/2022 - 18:41h

Enguany els protagonistes de l’almanac són el préssec d’Ordal, la poma de Pontons i la fruita dolça autòctona

Els productes que es produeixen i s’elaboren al territori són des de fa gairebé una dècada els protagonistes del calendari de Productes de la Terra que presenta anualment el Consell Comarcal de l’Alt Penedès (CCAP).

Enguany els models de l’almanac són el préssec d’Ordal, la poma de Pontons i la fruita dolça autòctona, que també són els ingredients principals de les dotze receptes que s’inclouen en el calendari. A cada pàgina, a més, hi ha explicades les principals característiques dels productes que es promocionen.

D’aquesta onzena edició se n’han editat 1.300 exemplars, que molts productors de ja van aprofitar per repartir durant la Fira del Gall, el passat cap de setmana. També se’n repartiran als restaurants adherits al projecte ‘El Penedès, tasta’l’ i a l’Associació de productors artesans agroalimentaris de la comarca.

Tots els que formen part d’aquesta edició del calendari han destacat que la publicació és molt esperada pels clients, i Cristina de la Cruz, consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, ha apuntat l’oportunitat de promoció que ofereix l’almanac. “Volem que la gent del Penedès conegui els seus productes i que la gent de fora vingui a tastar-los”, ha dit De la Cruz.

També et pot interessar

Comentaris