Kenneth Martínez vol repetir com a alcalde del Vendrell

L’acte en què Kenneth Martínez s’ha postulat per continuar al capdavant del PSC vendrellenc.
15/12/2022 - 19:30h

L’alcalde des del 2019 afirma que es veu “amb il·lusió, força i empenta per seguir representant la majoria optimista del Vendrell”

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha manifestat aquest dijous en roda de premsa la seva voluntat de repetir com a cap de llista del PSC a les eleccions municipals del mes de maig del proper any 2023. Precisament avui era el dia en què els socialistes vendrellencs obrien el calendari de primàries per ratificar el càrrec de candidat el 16 de gener o fer les corresponents eleccions internes, si s’escaigués, per triar el cap de llista de cara als propers comicis municipals.

Acompanyat de la totalitat dels regidors socialistes de l’Ajuntament del Vendrell, exalcaldes socialistes, militants i simpatitzants del PSC, l’alcalde vendrellenc des del juny del 2019 ha expressat la seva voluntat de tornar a ser el cap de llista del PSC després d’aconseguir fa quatre anys els millors resultats electorals del partit en gairebé 20 anys.

Kenneth Martínez ha anunciat que es veu “amb il·lusió, força i empenta per seguir representant la majoria optimista del Vendrell”. En l’anunci per optar a la reelecció, Martínez ha valorat positivament la feina del seu govern en aquests quatre anys, tot destacant que “tot i la pandèmia i els efectes de la guerra d’Ucraïna”, han estat capaços “d’impulsar el canvi i transformació social i urbana que el Vendrell necessitava”.

“Ara toca anar un pas més enllà perquè el Vendrell necessita que seguim impulsant la revolució urbana, verda i social que la majoria optimista del municipi reclama”, ha continuat l’alcalde vendrellenc.

A més, Kenneth Martínez ha destacat que fa mesos que el partit treballa en un programa “per a la majoria i que tornarà a ser un compromís ferm i real amb la ciutadania del Vendrell”.

“En aquests anys hem demostrat que els i les socialistes fem el que diem, perquè 3 de cada 4 propostes són ja una realitat”, ha reblat Martínez.

Per acabar, Kenneth Martínez ha remarcat que, al seu entendre, “existeix una majoria al Vendrell que vol allunyar-se del soroll i de baralles estèrils i vol centrar-se a seguir impulsant la transformació urbana, social i verda que el nostre municipi necessita”, i que vol continuar representant aquesta majoria.

També et pot interessar

Comentaris