El Barça atorga el premi ‘La Masia’ als Castellers de Vilafranca

Carles Mata i Sisco Benet van brindar per les festes nadalenques i pel bon any casteller de la colla vilafranquina
15/12/2022 - 12:00h

El guardó vol reconèixer anualment una persona o entitat del país pel seu paper en la promoció dels valors com l’esforç i el treball en equip

El FC Barcelona lliurarà el pròxim dimarts el premi ‘La Masia’ als Castellers de Vilafranca. La primera edició d’aquest premi l’atorga el Barça en reconeixement al valor del treball fet per la colla vilafranquina, un premi que vol tenir continuïtat amb l’objectiu de reconèixer anualment una persona o entitat del país que hagi destacat en la promoció dels mateixos valors que defineixen la identitat i la cultura de La Masia, l’esforç i el treball en equip. L’acte de lliurament serà aquest dimarts on una delegació dels Verds es desplaçarà a les instal·lacions del Barça on el mateix president de l’entitat, Joan Laporta, farà l’entrega del premi a la colla. Aquesta setmana ho explicaven en roda de premsa el president de la colla, Carles Mata i el seu cap de colla, Sisco Benet que anunciava la intenció de fer-hi algun pilar o castell al mateix acte.

Abans de les festes de Nadal els Verds han explicat que la botiga de la colla obrirà durant tots aquests dies perquè qui vulgui pugui adquirir qualsevol producte de la colla per regalar aquestes festes. En aquest sentit, i en paral·lel a la celebració de la Fira del Gall aquest cap de setmana, Mata i Benet han recordat que la colla tindrà una parada on es podrà trobar loteria de la Grossa de la colla i el calendari del 2023 així com tot el marxandatge.

Amb la Marató

Des de la colla també s’ha recalcat que els Castellers, com cada any, han col·laborat amb dues accions per la Marató de TV3. D’una banda, amb el pessebre que hi ha exposat a l’entrada de Cal Figarot realitzar per Jordi Álvarez de Moja i que des de fa cinc anys és un bon reclam pels visitants i la segona acció ha estat la cessió del local pel Wine Shopping Solidari que es fa aquest dijous on dotze cellers de la DO Penedès ofereixen els seus productes i de la venda total el 20% anirà destinada a la Marató de TV3.

Finalment, per als propers 27 i 29 de desembre es farà l’escola de castells per aquells infants que vulguin. Només cal inscriure’s al correu canalla@castellersdevilafranca.cat. Benet va acabar explicant que els verds faran l’assemblea el pròxim 25 de febrer i que l’inici casteller serà a mitjan febrer per la canalla i la resta de la colla ho farà a partir del mes de març.

Al final Mata i Benet van brindar amb els mitjans de comunicació per unes bones festes nadalenques.

També et pot interessar

Comentaris