Més de 60.000 euros en ‘arbocetes’ per dinamitzar el comerç local per Nadal

09/12/2022 - 12:47h

Cada família arbocenca, segons el nombre de membres, rebrà entre 20 i 50 euros per gastar als establiments del municipi

L’Ajuntament de l’Arboç posarà en marxa en els pròxims dies la tercera edició de la campanya comercial ‘L’Arboç és centre comercial. El nostre comerç, el millor regal’ amb l’objectiu d’incentivar la reactivació del petit comerç, els serveis i l’hostaleria local. Després de l’èxit de les campanyes anteriors, que es van ampliar durant dos mesos més, enguany des de la regidoria de Promoció Econòmica s’estima que aquesta campanya tindrà un impacte positiu de més de 100.000 euros per al comerç local.

Aquesta serà la tercera edició de la campanya de dinamització comercial per ajudar d’una manera directa les famílies, i també el comerç i serveis de proximitat, durant la campanya de Nadal i fins al 30 de gener de 2023. Amb aquest objectiu l’Ajuntament lliurarà fins a 60.000 euros en ‘arbocetes’ –la moneda local que va crear l’Ajuntament– a les famílies del municipi, que podran gastar durant el temps que duri la campanya, del 17 de desembre al 30 de gener, en els comerços que hi participin. L’Ajuntament lliurarà a totes les famílies arbocenques vals per valor d’entre 20 i 50 euros per unitat familiar, depenent del nombre de membres.

En aquesta edició, com l’any passat, hi haurà quatre tipus de vals d’‘arbocetes’, tots de 5 euros, segons la tipologia de servei: alimentació, salut i estètica, comerç al detall i restauració.

Com aconseguir els vals?

Per aconseguir les ‘arbocetes’, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals amb el DNI, NIE o passaport a partir de dijous, a la Casa de Cultura i al Poliesportiu, segons el carrer on s’estigui empadronat. Properament s’informarà dels llocs i horaris de recollida. També es poden sol·licitar per internet al web municipal: www.arbocenc.org, i es rebran per correu electrònic.

Per la seva banda, els comerços participants hauran de posar un cartell que proporcionarà l’Ajuntament on s’informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten ‘arbocetes’ d’una de les 4 tipologies. A la web arbocenc.org hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços on es poden gastar les ‘arbocetes’.

També et pot interessar

Comentaris