Francisco Romero li encarrega l’àrea de Cultura a Àngels Dalmau

29/11/2022 - 18:03h

L’escriptora, historiadora i docent s’afegeix a la llista dels socialistes i figurarà en el lloc número 4 de les properes municipals

Francisco Romero (PSC) ha presentat aquest dimarts la persona que figurarà al lloc número 4 de la llista per a les properes eleccions municipals. En una iniciativa pionera, si més no poc freqüent, el candidat socialista a l’alcaldia de Vilafranca ha anunciat que, en cas de ser elegit alcalde, la vilafranquina Àngels Dalmau seria l’encarregada de l’Àrea de Cultura. “És una persona amb una visió molt transversal i una enamorada de la Cultura i de Vilafranca”, ha destacat Romero.

Àngels Dalmau és historiadora, escriptora i docent ha reconegut que ha acceptat formar part de la llista i que ho entoma “amb molta il·lusió”. Dalmau forma part des del 2016 del Patronat del Vinseum i ha viscut l’expansió del nou Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. Aquesta serà la primera vegada que s’introdueix en el món de la política i reconeix que el projecte “m’ha engrescat molt”.

Al mateix acte Francisco Romero ha anunciat una de les potes que formarà part del programa electoral del seu partit per Vilafranca. La proposta en concret és que, en cas de sortir elegit, l’actual escola de municipal de Música Maria Dolors Calvet es traslladi a l’antic Hospital. En aquest sentit ha explicat que l’escola triplicaria l’espai que actualment disposa i que són d’uns 700 metres quadrats. L’edifici esta pendent de ser rehabilitat però Romero veu factible l’obra per al propera mandat.

També et pot interessar

Comentaris