La dansa protagonitza el calendari solidari d’AMPERT 2023

28/11/2022 - 17:05h

Una vintena d’artistes penedesencs han participat a la sisena edició d’un calendari que ja és un clàssic al Penedès

Aquest dilluns s’ha presentat la sisena edició del calendari solidari d’AMPERT que des de la primera edició ha volgut ser una petita mostra de les arts plàstiques nascudes i creades per artistes del territori. Fins ara la pintura, la fotografia, la il·lustració, la joieria i la ceràmica han protagonitzat els calendaris i enguany aquest paper s’ha dedicat a la dansa en el sentit més ampli.

Així, de la mà d’artistes penedesencs s’han representat la dansa contemporània, la clàssica, el hip-hop, el jazz musical o els balls de saló i el protagonisme ha estat amb la col·laboració desinteressada de Mireia Andrade, Angie Mas i Marc Fernández, Neus Fransi de l’Escola de Dansa Assumpta Trens, Ferran Francés, Marina Solé, Maribel Martínez, Rosa Maria Fransi i Josep Vias, Olga Alvarez i Jordi Cabestany, Ariadna Canals, Cia. Moviment Sísmic, Mar Vidal i Elisa Medrano i Roser Blanc i Josep Lluís Pujol.

Un any més les fotografies han estat obra de Santi Cabezas i el disseny de Per Pagà sota el patrocini de Jocs Recreatius del Penedès SL i la col·laboració de Gestinet. En cada fulla de mes hi ha un codi QR per accedir a la informació de cadascun dels artistes participants.

Com cada any s’ha fet una tirada de 400 calendaris que es preveu es puguin vendre al preu de 7 euros la unitat. Els punts de venda on ja es pot trobar el calendari són: A Vilafranca, les llibreries Vilafranca Pujol, L’Odissea, La Cultural, Sellarès, Anna, Montse, Cuscó-Gràfiques Imprès Ràpid i a Ca la Madrona. A Sant Sadurní a la llibreria Jepi i a Santa Margarida i els Monjos a la llibreria Mil Fulls.

També et pot interessar

Comentaris