El restaurant Casa Nova rep una estrella verda Michelin

Andrés Torres, a la dreta, és el xef propietari del restaurant Casa Nova
24/11/2022 - 14:00h

L’establiment penedesenc és reconegut per reivindicar la sostenibilitat ambiental, els productes de proximitat i l’economia circular

El restaurant Casa Nova de la Bleda va rebre aquest dimarts un estrella verda Michelin en la gala celebrada a Toledo, un guardó que s’entregava per segon any i que reconeix els establiments que reivindiquen la sostenibilitat ambiental, els productes de proximitat i l’economia circular. El xef i propietari de Casa Nova, Andrés Torres, s’ha mostrat molt il·lusionat i content després del treball que ha fet tot l’equip que l’envolta. “És un reconeixement a l’esforç i el treball de fa molts anys”.

De fet, Torres, conegut també per la seva vinculació i direcció amb una organització humanitària fa vuit anys que dirigeix aquest restaurant ubicat a tocar de la Bleda i en un entorn immillorable envoltat de vinyes. Torres i tot el seu equip es preparaven ja per rebre una allau de trucades de moltes persones interessades en conèixer la cuina d’aquest xef que s’ha obert un camí al món de la gastronomia del Penedès.

Un restaurant, el Casa Nova, que té per bandera oferir producte de km. 0 amb elaboracions modernes i respectant el producte i el medi ambient. El municipi de Sant Martí Sarroca està tocat d’una vareta i és que antigament ja havia tingut un restaurant estrella Michelin com havia estat Ca l’Anna.

També et pot interessar

Comentaris