Troben armes i material bèl.lic de la Guerra Civil en un domicili de Calafell

22/11/2022 - 11:55h

La Guàrdia Civil intervé una setantena d’armes i quatre projectils d’artilleria

La Guàrdia Civil de Tarragona ha trobat a l’interior d’un domicili de Calafell un nombrós grup d’armes i material bèl.lic de diferent tipologia de la Guerra Civil. En total, hi havia 28 armes curtes, 19 armes llargues, 16 granades de mà i, fins i tot, quatre projectils d’artilleria.

La troballa es va fer quan membres del cos d’Intervenció d’Armes i Explosius del cos van desplaçar-se fins aquest domicili per revisar i, en el seu cas, renovar el llibre del col.leccionista del propietari de l’immoble. De manera accidental, els agents es van trobar amb el seguit d’armes i material bèl.lic que no tenia llicència, ni certificat d’inutilització. Al no estar en situació legal, tot el material es va intervenir.

La situació va obligar a que agents dels TEDAX s’haguessin de desplaçar al domicili per a comprovar l’estat de les granades i els projectils d’artilleria i assegurar que cap tingués càrrega explosiva al seu interior. Una de les granades sí que conservava la càrrega i els TEDAX es van encarregar de desactivar-la.

També et pot interessar

Comentaris