Cau a Vilafranca el primer premi de la Loteria Nacional

18/11/2022 - 10:22h

La Papereria Alfil-Metropolis de la Girada ha venut el 48377 que ha repartit 30.000 euros per cada dècim

Màxima alegria la que desbordava l’Anna, l’encarregada de l’administració de loteria situada a la rambla de la Girada, 16-20 de Vilafranca, aquest divendres el matí en saber que havia venut el primer premi de la loteria nacional dels dijous.

El número afortunat, el 48377 que ha repartit 30.000 euros nets per dècim venut. I és que tal i com recordava l’Anna no és fins als 40.000 que hi ha retenció de l’Estat. “Hem facilitat el Nadal a algunes persones i això ens fa feliços”, explicava. A primera hora del matí encara no sabia quants bitllets havia venut però ella mateixa deia que “uns quants”.

Aquesta papereria molt coneguda per haver estat abans una videoteca fa set anys que ven loteria i en aquest temps ja ha repartit alguns premis. Com el de l’estiu passat quan va signar una butlleta de l’Euromillones premiada amb 100.000 euros.

El número ha estat molt repartit i s’ha venut també a León, Santa Cruz de Tenerife, Castellar del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat, Màlaga, Múrcia o Saragossa, entre d’altres ciutats.

També et pot interessar

Comentaris