La Policia Local de Vilafranca envia a Ucraïna 13 caixes de roba en desús com ajuda humanitària

17/11/2022 - 16:28h

Els agents Pere Borrut i Alberto Martín, amb el suport de l’inspector en cap Albert Romero, han dut a terme la tasca de recopilació i empaquetatge del material

Aquest dimecres han sortit de Vilafranca del Penedès 13 caixes plenes de roba amb destinació a Ucraïna que ha recollit i empaquetat la Policia Local de Vilafranca. Les caixes estan plenes de peces de roba com poden ser granotes, anoracs, jerseis, camises, polos, armilles reflectants, botes d’aigua, polars, armilles i plaques balístiques i són de la uniformitat antiga de la Policia Local, que van quedar emmagatzemades un cop es va fer el canvi d’uniformitat per l’actual fa un temps.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, explicava que, “a proposta de la mateixa policia i veient les necessitats d’ajuda humanitària per a Ucraïna, vam fer els tràmits per vehicular aquesta ajuda a través del cònsol d’Ucraïna a Barcelona, que justament va ser a Vilafranca acompanyant el cònsol de Geòrgia amb motiu del Most Festival”. Les 13 caixes aniran directes a un polígon de Manresa des d’on la setmana vinent sortirà un comboi en direcció a Ucraïna. Segons ha informat el consolat, pel tipus d’equipament de què es tracta, anirà directament al front de guerra on les necessitats són més greus.

Els agents Pere Borrut i Alberto Martín, amb el suport de l’inspector en cap Albert Romero, han dut a terme la tasca de recopilació i empaquetatge del material.

També et pot interessar

Comentaris