La Bisbal del Penedès comença els tràmits per a la construcció d’un nou polígon industrial

17/11/2022 - 11:40h

L’Ajuntament convoca una consulta per a que els veïns i veïnes puguin opinar

La Bisbal del Penedès ha iniciat aquesta setmana el procés de tramitació per a la creació d’un nou polígon industrial al municipi. El polígon Els Masos tindrà 84 hectàrees de terreny i oferirà al voltant de 1.500 llocs de treball entre directes i indirectes. Estarà ubicat entre la riera de La Bisbal i el torrent de davant dels polígons Les Planes, Les Planes Baixes i IDIADA.

Com a pas previ i per a que els veïns i veïnes del poble puguin dir-hi la seva, l’Ajuntament organitza una consulta pública per opinar sobre el procediment d’elaboració de les normes del futur polígon. La convocatòria per a participar a la consulta s’inicia avui dijous i estarà oberta fins el 9 de desembre. Cal entrar al web municipal per a participar-hi.

El nou polígon Els Masos està plantejat per a que integri el paisatge i tingui els criteris d’eficiència energètica tant en l’edificació com en la urbanització de la zona. Disposarà de nombrosos espais verds amb barraques de pedra seca. Comptarà també amb zones d’equipaments i àrea hotelera i de restauració.

L’alcaldessa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, assenyala que “amb la nova proposta de Els Masos es completarà una àrea d’activitat industrial i logística al municipi amb una minimització de les afectacions al territori, ja que s’optimitza tant l’entorn com els accessos i, a més, la zona d’habitatges més propera es troba a 200 metres.

Comentaris