La comunitat educativa del Vendrell torna a sortir als carrers per a demanar un ensenyament públic de qualitat

17/11/2022 - 08:28h

Tornen les protestes per la manca de diàleg de la conselleria

Alumnes i professors de secundària del Vendrell s’han manifestat convocats per l’assemblea Docent del Baix Penedès per tornar a reivindicar les demandes que estan damunt de la taula de la conselleria des de fa mesos. Els diferents sindicats de professors de Catalunya han reprès les mobilitzacions després de la manca de resultats de les negociacions amb el departament d’Educació de la Generalitat. Els sindicats assenyalen que no hi ha cap mena de resposta ni d’interès per part de la conselleria per arribar a acords.

Des de la comunitat educativa es reclama una inversió del 6% del PIB en educació, la reversió de les retallades, la retirada del nou currículum, la supressió del decret de plantilles i l’ordre de calendari, l’estabilització del personal interí, una FP de qualitat i la defensa de la immersió lingüística.

La manifestació del Vendrell forma part del conjunt de mobilitzacions que aquesta setmana s’estan duent a terme a molts punts del país i que tindrà un eix central avui dijous amb concentracions a Barcelona, Girona, Lleida o Tortosa, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris