Més de 600 persones celebren el final d’una temporada exitosa dels Castellers de Vilafranca

14/11/2022 - 17:00h

Els Verds van lliurar el premi fidelitat a la Xarxa i van distingir castellers de soca-rel a Pere Figueres i Romagosa, Aleix Massana i Escamilla i Àngel Grau i Adell

Més de 600 persones van assistir aquest dissabte al sopar de final de temporada dels Castellers de Vilafranca on encara es respirava l’ambient de l’èxit assolit amb el pilar de nou amb folre, manilles i puntals i del balanç de la gran temporada feta. Durant l’acte es va tenir un record de camises de la colla que han marxat aquest darrer any amb aplaudiments sentits per alguns d’ells. A l’hora dels parlaments el president de la colla, Carles Mata, va destacar en la seva intervenció del fet important que la colla celebra l’any que ve el 75è aniversari. En aquest sentit va avançar en primícia que “l’any que ve ens divertirem” explicant que un dels actes potents serà l’actuació el 30 de setembre del 2023 al Liceu de Barcelona però que en seguiran molts més.

Una panoràmica de la nau de Cal Figarot

El cap de colla, Sisco Benet, va iniciar la seva intervenció amb un “he estat immensament feliç al vostre costat”, referint-se a tots i cadascun dels membres de la colla per la gran temporada que ha fet la colla aquest 2022. “No tingueu cap dubte que l’any que ve intentarem fer-ho millor”, va deixar anar Benet que després de confessar que no trobava paraules per descriure “el que m’heu fet viure” va haver de sentir-se crits de la parròquia amb un “torre de deu, torre de deu” a qui va respondre ell mateix amb un “no renunciarem a res” i un “hem despertat les ganes de fer castells”. Finalment, va emplaçar la colla a l’assemblea a principis d’any per analitzar el què ha estat aquesta temporada reblant amb un “l’any que ve més i millor” i un “seguirem sent hereus de la plaça més castellera i que tothom estigui al cas que així que la gralla vibri, tornarem a plantar amb equilibri, castells, torres i pilars”.

Un dels moments destacats va ser també el reconeixement a tota la canalla de la colla i dels pisos superiors i de l’altra els premis casteller de soca-rel de la colla que enguany van recaure en la figura de Pere Figueres i Romagosa, Aleix Massana i Escamilla i Àngel Grau i Adell. També es va entregar el premi a la Fidelitat Castellera a la Xarxa de Televisions Locals.

El vídeo resum de les actuacions de la colla va ser també un moment culminant pels assistents que van aplaudir sobretot el 5d9f del Catllar, el pd8fm del Pla de la Seu, el 3d10fm del Concurs però sobretot i per damunt de tot l’aplaudiment va ser sonor amb el ‘megamastodòntic’ pd9fmp.

També et pot interessar

Comentaris