Cap de setmana de Funifira a Gelida

(FOTO: TURISTREN)
11/11/2022 - 14:00h

La mobilitat sostenible i els Clics centren enguany la mostra que torna a tenir com a protagonista el Funicular

Gelida celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Funifira, enguany amb la Mobilitat Sostenible i els clics com a principals apostes i el Funicular com a gran protagonista. Una de les novetats més destacades de la proposta és la primera Fira de la Mobilitat Sostenible de Gelida, en la qual hi haurà diferents expositors de vehicles elèctrics i híbrids, i altres activitats al voltant d’aquesta temàtica. La fira s’ubicarà a l’escola Montcau.

Aquest mateix espai serà el que demà, dissabte, a les 11 del matí, acollirà la inaguració de la Funifira, amb la presència del conseller de Territori, Juli Fernández, i la presidenta de FGC, Marta Subirà.

L’altra gran novetat d’aquesta dotzena edició de la fira és la primera Trobada de Clics de Playmòbil de Gelida que inclourà inflables, tallers, mercat de clics i diorames. A més, el comerç local s’ha bolcat en la iniciativa i tindran diorames als seus establiments, i els més petits que passegin per Gelida podran fer una petita activitat buscant-hi figuretes amagades.

A més d’aquests dos eixos principals, enguany es manté l’espai gastronòmic com un dels llocs de referència. Estarà obert dissabte i diumenge, i s’hi podran degustar els productes del municipi, propostes culinàries dels diferents establiments de Gelida maridats amb vins, caves i cervesa locals.

La 12a Funifira es complementa amb altres activitats com el trenet solidari, la teatralització d’època al Funi i l’exhibició de motocròs.

El programa complet de la Funifira es pot consultar al web de l’Ajuntament de Gelida.

També et pot interessar

Comentaris