L’artista vilafranquí Eloi Biosca participa a la Sxtech de Berlín

07/11/2022 - 11:00h

L’escultor va presentar sis obres fetes amb tecnologies 3D al voltant de l’erotisme masculí i entre homes

L’artista vilafranquí Eloi Biosca ha exposat sis de les seves escultures a Berlin durant l’última setmana d’octubre en el marc de la 4th SxTech. L’escultor treballa l’escultura tant des de les tècniques tradicionals del modelat en fang i el bronze com el modelat digital i la impressió 3D. A Berlin, cinc de les sis obres presentades estan fetes amb aquestes noves tecnolgies. El tema que tracten és l’erotisme masculí i entre homes.

Fundada i dirigida per l’activista i feminista Ola Miedzynska, Sxtech és l’única conferència internacional de tecnologia sexual on el sexe es casa amb la tecnologia i és l’únic esdeveniment del món que promou i mostra el futur de la tecnologia i el plaer.

Sxtech lidera una indústria tecnològica en expansió, ja que s’espera que el mercat mundial de salut i benestar sexual creixi fins arribar als 122.960 milions de dòlars el 2026.

La indústria de la tecnologia sexual està solucionant problemes del món real fent que el plaer sigui accessible per a tothom, independentment de la discapacitat, l’edat, el gènere o les condicions de salut. En aquest sentit, aquesta última edició se centrarà especialment en el plaer de la dona amb l’objectiu d’empoderar la seva sexualitat des del feminisme i amb un discurs produït per dones (cal destacar que dels 30 expositors i ponents 21 són dones), així com en el camp de les sexualitats alternatives i les no heteronormatives.

L’esdeveniment ha anat adreçat a una comunitat global innovadora de professionals i empreses de la indústria del plaer que inclou les startups de la tecnologia sexual, els autònoms, els recursos humans, el màrqueting, els creadors de contingut, els artistes, els enginyers, els periodistes, etc.

Entre els temes que s’han tractat destaquen la inclusió de la realitat virtual dins el camp de l’erotisme amb la possibilitat de practicar sexe amb un partenaire virtual dissenyat a mida dels gustos propis, les experiències immersives dins els videojocs eròtics, les noves joguines i les noves eines d’estimulació sexual per a dones, les pel·lícules immersives i en 3D, la pornografia ètica, les plataformes de sexe on-line i d’educació sexual, els clubs virtuals i finalment les noves línies de recerca en salut sexual.

També et pot interessar

Comentaris