Sis detinguts i sis investigats a Vilafranca en diferents actuacions de la Policia Local

03/11/2022 - 16:40h

Les detencions i les instruccions de diligències s’han dut a terme durant els últims deu dies

La Policia Local de Vilafranca ha dut a terme en els darrers deu dies diferents actuacions que han conduit a detenir un total de 6 persones i a instruir diligències contra 6 més que seran investigades. Pel que fa a les detencions, la Policia Local va detenir l’autor d’un atemptat contra un agent quan intentava evitar una detenció, una altra persona per no obeir una ordre d’allunyament ordenada pel Jutjat i dues persones com a pressumptes autores de robatoris a l’interior de vehicles. Igualment, un menor d’edat per robatori amb violència a una dona gran i que, possiblement, hauria protagonitzat altres robatoris similars les darreres setmanes i, finalment, un altre detingut com a autor de lesions amb arma blanca a una altra persona.

D’altra banda, la Policia Local també ha instruit diligències contra cinc persones que seran investigades per intents d’ocupació d’habitatges. En tots els casos, les persones identificades tenien diversos antecedents per il.lícits penals. Finalment, una altra persona està sent investigada per produir danys en un establiment d’hostaleria del barri de La Girada.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Vilafranca, Joan Manel Montfort, remarca que aquestes actuacions formen part del “dispositiu de control de la Policia Local amb l’objectiu per part de l’Ajuntament de lluitar contra l’incivisme i millorar la seguretat ciutadana a la ciutat i molt especialment en aquells punts més conflictius”

També et pot interessar

Comentaris