La Bisbal del Penedès habilitarà dos punts de recàrrega de cotxes elèctrics a la plaça de l’Era de Batre

03/11/2022 - 15:51h

Va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius de l’any passat

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està treballant per activar els dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics i vehicles híbrids endollables que ha instal.lat a la plaça de l’Era de Batre. El ple extraordinari celebrat aquesta setmana ha aprovat inicialment el reglament de funcionament d’aquest nou servei. Quan l’aprovació sigui definitiva i la companyia elèctrica hagi instal.lat el comptador corresponent, els dos punts ja es podran posar en marxa.

La instal.lació d’aquest nou servei va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius del nucli urbà de l’any passat. Com que a La Bisbal del Penedès no existia cap punt de recàrrega, el gener l’Ajuntament va iniciar una consulta pública per al funcionament del servei , que estableix els drets i deures dels usuaris i, posteriorment, va decidir instal.lar-ne dos a la plaça de l’Era de Batre.

L’alcaldessa, Agnès Ferré, ha explicat que “aquest és un pas més per aconseguir reduir les emissions de CO2 al municipi. Esperem que se’n faci un bon ús i que cada vegada més veïns i veïnes , se’n puguin beneficiar. El nou servei s’afegeix a l’aprovació de bonificacions d’un 50% de la quota de l’Impost de Circulació per als vehicles elèctrics o híbrids amb l’objectiu d’impulsar l’energia verda i reduir la contaminació”.

També et pot interessar

Comentaris