Judith Jané i Marta Rovira, candidates penedesenques a Miss Grand Catalunya

Les dues miss Gran de l’Alt i el Baix Penedès (Foto: Lorena Villareal)
31/10/2022 - 16:00h

Les dues joves representaran les comarques de l’Alt i el Baix Penedès al concurs de bellesa que es farà el proper 12 de novembre a Sitges

La vilafranquina Judith Jané Gimeno, de 19 anys, i la vendrellenca Marta Rovira Mañé, de 21 anys, participaran com a representants comarcals de l’Alt i el Baix Penedès, respectivament, al certamen de bellesa Miss Grand Catalunya que se celebrarà dissabte de la setmana que ve, 12 de novembre, a l’Hotel Melià de Sitges (Garraf).

Les dues joves van rebre la banda que les acredita com a misses Gran de les dues comarques penedesenques en un acte que va tenir lloc el passat diumenge 23 d’octubre en un hotel de Barcelona.

Miss Grand Catalunya l’organitza la marca de models Grand i a la gala de Sitges s’escolliran les joves que representaran les demarcacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona al certamen Miss Grand Espanya que tindrà lloc en una data per determinar a Tenerife.

Judith Jané
Tot i que va néixer a Sant Pere de Ribes, Judith Jané Gimeno és filla de pare vilafranquí i viu a la capital penedesenca des dels 13 anys. Com en el cas de Marta Rovira Mañé, va presentar-se al concurs de bellesa i va haver de superar un càsting en què l’empresa demana a les candidates que tinguin desimboltura a l’hora de desfilar en una passarel·la de moda, nocions de maquillatge, postura i moviments de coreografia, entre d’altres.

Judith Jané va començar a anar a certamens de bellesa als 16 anys i ha guanyat fins el moment, per exemple, els títols de Miss Gold Barcelona, Miss Popularitat Espanya i Miss Influencer Catalunya. Explica que ha estudiat per ser hostessa de vol i d’atenció al passatger en aeroports i està treballant en una tenda de Lamcome a l’Aeroport del Prat-Barcelona.

Marta Rovira
Quant a la vendrellenca Marta Rovira, diplomada en Educació Primària en anglès i que està finalitzant la carrera d’Educació Infantil també en anglès, per la qual ha obtingut una beca pel conjunt de crèdits pendents a la Universitat Internacional de Catalunya, combina els estudis amb algunes feines de model per a catàlegs de roba i altres treballs fotogràfics amb els de professora de repàs.

Rovira ha explicat al 3d8 que sempre li ha agradat el món de la bellesa, que va començar a fer sessions fotogràfiques fa un parell d’anys i que Miss Grand va proposar-li d’integrar-se a la marca “però aleshores feia pràctiques de professora en anglès a Finlàndia i no podia i ara és quan vaig acceptar de fer el càsting”.

Finalment, com apuntàvem, Judith Jané i Marta Rovira (@judiithjane i @martaroviram als respectius comptes de la xarxa social Instagram) van assolir el passat 23 d’octubre l’opció d’anar al certamen de Miss Gran Catalunya com a màximes representants de l’Alt i el Baix Penedès.

També et pot interessar

Comentaris