El Vendrell celebra la tradicional Fira de Santa Teresa

Imatge d’arxiu de la Fira de Santa Teresa, que aquest 2022 torna a ubicar els estands a la Rambla. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
14/10/2022 - 09:00h

El certamen multisectorial tindrà lloc durant tot aquest cap de setmana

Com tantes altres coses en les últimes setmanes i mesos, aquest cap de setmana és el torn de la normalització de la Fira de Santa Teresa del Vendrell, un cop superats els dos anys durs de la pandèmia del coronavirus.

L’any passat ja es va celebrar aquest tradicional certamen multisectorial amb més de vuit segles d’història, però malauradament encara ho va fer amb mesures restrictives i, per exemple, els estands del comerç local, comarcal i de més enllà, allunyats de la Rambla.

En l’edició que s’inaugura aquest divendres al vespre i que exhibirà moltes ofertes comercials fins diumenge a la nit, els milers de visitants que un any més s’espera que s’acostin al Vendrell podran passejar i demanar informació comercial de tota mena al recinte firal ubicat novament al cèntric passeig vendrellenc.

Potser les xifres de participació pel que fa a nombre d’estands no arriben encara a les d’abans de la crisi sanitària i econòmica, però s’hi acostaran força, i des de l’organització es destaca que la Fira de Santa Teresa 2022 tornarà a ser un molt bon exemple del potencial econòmic del Vendrell i del Baix Penedès.

Així, a més de prop d’un centenar d’estands multisectorials a la Rambla, la Fira –com se la coneix popularment a la capital del Baix Penedès– inclourà també l’habitual secció del sector de l’automoció, amb un espai expositor de 3.000 metres quadrats ubicat a l’aparcament del Puig-Pèlag; el ‘Carrer de l’Art’, amb tota una oferta de manualitats al carrer dels Cafès; una àmplia oferta ludicofamiliar al carrer del Doctor Robert i, com a novetat destacada d’aquesta edició, una carpa de 450 metres quadrats per acollir l’anomenat Zonatast a la plaça de Tobies, a tocar de la Rambla.

Hi haurà la possibilitat de fer tasts i degustacions gastronòmiques.

Això de banda, el Vendrell ha preparat diversos actes de cultura popular i espectacles musicals perquè tothom que visiti la Fira de Santa Teresa 2022 hi trobi al·licients també més enllà del protagonisme del comerç.

A l’edició en paper del 3d8 hi ha tota la informació necessària per no perdre’s detall de la fira multisectorial vendrellenca.

També et pot interessar

Comentaris