L’Arboç amplia la Mostra Playmobil Lego i l’Enramada

13/10/2022 - 17:00h

Aquestes propostes de col·leccionisme i enogastronomia tindran lloc entre els propers dies 21 i 23 d’octubre

La vila de l’Arboç celebrarà la IX Mostra de l’Enramada 2022 a final de la setmana que ve, del 21 al 23 d’octubre, un certamen que inclourà també, després de la gran acceptació de l’any passat, la II Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego a l’espai adjacent per tal de complementar la gran oferta enogastronòmica amb una oferta cultural per a tota la família.

En aquesta edició, a més, la proposta per a col·leccionistes s’ampliarà amb 3 grans pistes d’Scalextric i màquines de videojocs Arcade dels anys 80 i 90. L’èxit de públic de la primera edició i la bona acceptació d’aquesta mostra ha esperonat els organitzadors a ampliar-la amb nous jocs mítics de diverses generacions.

IX Mostra de l’Enramada
Pel que fa a la IX Mostra de l’Enramada de l’Arboç, també s’ha ampliat el nombre de ‘showcookings’ per oferir noves i interessants propostes amb la base de la típica coca penedesenca, amb cuiners de renom del Baix Penedès com són Jordi Guillem, David Vernet, Mary Herrera o el mestre pastisser Marcos Díaz, encarregat de fer el pregó inaugural d’enguany.

Aquesta proposta enogastronòmica exposarà una vintena d’estands de productors i elaboradors de proximitat, entre els quals, forners que elaboraran les seves coques enramades i productors vinícoles que oferiran els seus productes per acompanyar la coca amb vi o cava.

Val a dir també que l’Arboç acollirà un taller de còctels i un de xocolata. Així, per exemple, el taller de còctels es farà dissabte 22, de 13.15 a 14 h, i anirà a càrrec de Marta Clot, sommelier i ‘influencer’ penedesenca; mentre que al taller ‘Passió per la xocolata’ es podrà gaudir de la coca enramada més dolça.

Això de banda, també destaca una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes, que es farà diumenge 23 al matí.

Per a aquestes activitats calen inscripcions, a la mateixa carpa de l’organització durant la fira o bé per correu electrònic, en aquest cas fins dijous dia 20, a turisme@arbcocenc.cat.

Finalment, val a dir que aquestes propostes lúdiques a l’Arboç també inclouran la vessant més cultural amb diversos concerts; per exemple, amb grups com The Pocket Duet, Son Rumores, Sweet & Soul o les havaneres a càrrec del Grup Xaloc.

També et pot interessar

Comentaris