Edmond Sakyi, la persona infiltrada del concurs de TV3

13/10/2022 - 12:04h

El jove vilafranquí no va ser descobert pels famosos Manu Guix i Àngel Llàcer i es va endur mil euros

Fa uns dies el jove vilafranquí Edmond Sakyi Petri va participar al programa concurs que TV3 emet les nits dels dijous Persona infiltrada i que presenta Marta Torné. Aquest estudiant de 19 anys que cursa el batxillerat d’arts escèniques al Milà i Fontanals va ser la persona infiltrada que finalment no van descobrir els famosos convidats d’aquell programa i que en aquest cas, a diferència de l’acostumat, eren dues persones, Manu Guix i Àngel Llàcer.

Un moment de la decisió final

Sakyi va haver d’anar a Granollers per conviure durant 12 hores amb la família Maymó Rodríguez per fer de fill petit adoptat. “Va ser una experiència molt xula, em considero un afortunat”.

Aquesta tercera temporada és la més difícil per a les famílies concursants, ja que només poden mentir o inventar històries si és per encobrir la persona infiltrada. Al final l’estratègia de la família amb el jove vilafranquí va funcionar i es van endur els 5.000 euros, mil dels quals són per a Sakyi, que ha explicat que ara fa un any va anar a gravar el programa després de superar un càsting. Edmond Sakyi explica: “no em va donar temps a preparar-me res”, i que no coneixia de res la família. Una de les pistes que el programa va donar és que a la persona infiltrada no li agradaven gens els gats. “Ho vaig passar molt malament”, explica.

Sakyi és de Ghana i fa onze anys que viu a Vilafranca amb els seus pares i els dos germans, la darrera dels quals ha nascut a Vilafranca. Quan acabi el batxillerat vol marxar a estudiar a l’estranger per tirar més cap a la branca del cinema. Amb la família ho van celebrar fent un dinar i després anant a veure Cantando bajo la lluvia.

També et pot interessar

Comentaris