La Fira de Santa Teresa torna enguany a la Rambla

06/10/2022 - 20:00h

La mostra, que s’organitza del 14 al 16 d’octubre, tindrà com a novetat la Zonatast i la mobilitat urbana en una cita molt esperada

La Rambla torna a acollir la Fira de Santa Teresa després de dos anys complicats en què el sector firal ha hagut de reinventar-se mitjançant accions semipresencials i digitals. Els estands multisectorials compartiran espai amb la fira alimentària i el Zonatast a la plaça de Tobies amb més capacitat que mai, 450 metres quadrats de zona de tastos i degustacions en què hi haurà, a més, una potent oferta musical els tres dies de la mostra, el 14, 15 i 16.

El Zonatast enguany començarà oferint oferta musical de jazz i dixieland amb les actuacions d’Eva Cabanes duet, Kojacs Trio i Swing Engine, passant per una de les millors bandes de tribut dels mítics Depeche Mode, Devotional Mode. També hi haurà tribut a Alaska de la mà del grup Rey del Glam. Acabarà tancant aquesta edició l’humorista Ferran Aixalà, que presentarà el monòleg ‘Les 7 pomes’.

El cirs s’acostarà a petits i joves, que treballaran malabars, equilibris i acrobàcies al carrer Doctor Robert. Allà també es podran maquillar i conèixer diferents personatges infantils i veure de prop com treballen les diferents associacions protectores d’animals, seguint una nova edició de la pasarel·la adoptiva de gossos.

Màxima comoditat

Volent fer de la fira un referent en l’àmbit català, el Vendrell aposta per un bus llançadora que, per primer cop, connectarà els tres punts principals de la Fira, les atraccions a la zona escolar, l’automoció al Puig Pèlag i els estands i la Zonatast a la Rambla. El bus recorrerà de manera còmoda i adaptada les propostes lúdiques, culturals i familiars amb una freqüència de pas de 30 minuts.

A la mostra igualment hi seran presents els actes de cultura popular com ara les cercaviles i els castells i diferents propostes culturals complementàries. I amb la voluntat de seguir treballant en l’àmbit de les persones, estan previstes atraccions sense soroll per a persones amb hipersensibilitat auditiva.el dimecres 12 d’octubre i el dijous 13 entre 2/4 de 7 de la tarda i les 8 del vespre.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Luz Ramírez, va detallar durant l’acte de presentació que la zona de tast “quedarà coberta per una carpa com a protecció davant de possibles inclemències meteorològiques i, amb l’objectiu de fer una fira molt més lúdica, tal com demana la ciutadania, l’horari de tancament d’aquest espai serà més tard de l’habitual perquè estan programats diversos concerts musicals que completaran el cartell del conjunt d’activitats de la mostra d’aquest 2022”.

També et pot interessar

Comentaris