Sessions formatives en innovació per a empreses a Vilafranca

28/09/2022 - 19:17h

S’han programat cinc jornades d’una hora i mitja, que es podran seguir presencialment a l’Àgora i també via streaming

Vilafranca encetarà aquest dijous un nou cicle de jornades formatives per a empreses en el marc del programa ‘Innovació per créixer’. En aquesta ocasió s’han programat cinc sessions d’una hora i mitja, que es podran seguir presencialment a l’Àgora i també en streaming.

Les jornades –que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Vilafranc, la FEGP i la Mancomunitat– tindran temàtiques tan variades com l’aplicació de la intel·ligència artificial en la millora dels productes, les oportunitats de negoci en el metavers o el màrqueting digital, entre d’altres.

“Els temes s’han triat d’acord amb les propostes els empresaris”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, que ha destacat que un dels punts forts del programa és que “apropa les noves tendències empresarials al territori”.

Per altra banda, Rosa Jorba, gerent de la FEGP, ha apuntat la importància de la innovació “en tots els camps de l’empresa” i ha destacat la formació com un dels puntals de la federació d’empresaris.

La informació de les sessions es pot consultar al web promocioeconomica.vilafranca.cat.

També et pot interessar

Comentaris