El Penedès es mostra al ‘Benvinguts a pagès’

28/09/2022 - 16:00h

Més d’una trentena d’empreses del territori obriran portes el pròxim cap de setmana per mostrar com treballen

La pagesia de Catalunya torna a obrir portes aquest cap de setmana en una nova edició del ‘Benvinguts a pagès’. L’activitat, que ha tingut una gran acollida entre el públic els últims anys, pretén donar a conèixer com es treballen els productes de quilòmetre zero, de la mà dels que els produeixen. A més, l’oferta es complementa amb activitats paral·leles i propostes de restauració i allotjaments.

L’Alt i el Baix Penedès s’han sumat, també en aquesta ocasió, a la iniciativa amb més d’una trentena d’activitats. La majoria de les que s’han organitzat es duran a terme a l’Alt Penedès, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (CCAP) i el Consorci de Promoció Turística, i s’han programat entre demà dissabte i diumenge.

Per sectors, aquesta setena edició comptarà amb la participació d’11 explotacions agràries, 15 restaurants i tres allotjaments rurals. A més, s’ofereixen tres activitats complementàries.

Activitats per a tothom

Com és habitual, tota la informació relativa a aquesta nova edició del ‘Benvinguts a pagès’ es pot consultar al web que porta el mateix nom. En aquest portal es poden fer les reserves per a les visites a explotacions i les activitats complementàries –la majoria són gratuïtes–, i també es poden consultar els restaurants i allotjaments participants.

L’any passat van ser més de 32.000 persones les que es van desplaçar per tot el territori català per prendre part en alguna de les propostes d’aquestes jornades. Enguany, des de la Generalitat i la Fundació Alícia –que organitzen l’activitat– s’espera que es repeteixi l’èxit de públic de les darreres edicions.

També et pot interessar

Comentaris