Renfe modifica el servei de l’R4 a Vilafranca els caps de setmana i festius

(FOTO: GEMMA SÁNCHEZ / ACN)
26/09/2022 - 18:06h

La Granada i Sant Sadurní seran temporalment les noves estacions d’origen i final de trajecte, per les obres de millora que s’estan fent a la capital

Renfe modificarà a partir d’aquest dissabte el servei de Rodalies de la línia R4 a Vilafranca arran de les obres que Adif està fent a l’estació d’aquest municipi per adaptar les vies al futur Corredor Mediterrani. Els canvis afectaran els trens que habitualment comencen o acaben trajecte a Vilafranca, els quals passaran a fer-ho des de l’estació de la Granada.

Aquesta modificació s’aplicarà només els caps de setmana i festius, i serà fins el 31 d’octubre. A partir d’aquesta data i fins el 5 de desembre, l’estació d’origen i final dels trens de Vilafranca serà Sant Sadurní . En tots els casos, Renfe garanteix un servei d’autobús per enllaçar amb la capital altpenedesenca.

Les obres d’Adif consisteixen en la construcció d’una nova plataforma, muntatge de nova via, instal·lació d’aparells de via, electrificació i instal·lacions de seguretat, entre d’altres, per a la implantació d’ample estàndard al futur Corredor Mediterrani.

L’actuació va en paral·lel a la reforma de l’estació de Vilafranca que Renfe va començar a l’octubre i que està pressupostada en 2,75 MEUR. L’actuació es centra en renovar els ascensors i crear una nova rampa d’accés al vestíbul d’entrada principal. També s’amplien les instal·lacions del vestíbul i es crea una nova zona d’atenció a l’usuari.

Al mateix temps, les obres inclouen l’adequació dels lavabos a la normativa de Persones de Mobilitat Reduïda (PMR), la instal·lació d’un nou paviment, la reforma de l’enllumenat i la millora dels sistema d’informació. La previsió és que la reforma acabi aproximadament a finals de gener del 2023.

També et pot interessar

Comentaris