Els Castellers de Vilafranca ultimen la preparació per al Concurs de Tarragona

26/09/2022 - 15:20h

Els Verds van fer una prova de 4d10fm fins a sisens i treballen un ampli ventall de castells possibles per poder recuperar el tron casteller

Els Castellers de Vilafranca van fer la darrera actuació abans del Concurs aquest diumenge amb motiu de la diada de Sant Miquel, patró de la colla. Acompanyats pels Moixigaguers d’Igualada i en una plaça gens habitual, la de la Constitució, els de la camisa verda van continuar amb la seva preparació de portes enfora pel concurs a la Tarraco Arena descarregant el 3 i 4d9f i el 3d8 amb l’agulla per acabar amb el pilar de set amb folre. Una actuació que abans del pilar la van aprofitar per fer una prova de 4d10fm fins a sisens.

De portes endins els Castellers de Vilafranca continuen amb la seva preparació pel Concurs. Sense definir quins castells seran els escollits els vilafranquins treballen amb un ampli ventall de possibilitat. Des del 3d10fm o el 4d9 passant per la td8 o els dos castells amb agulla, 3 i 4d9 o fins i tot el 4d10fm. Castells de màxima dificultat que requereixen el màxim de suport a la pinya. En aquest sentit la colla té previst fer els darrers assajos aquest dilluns, dimecres i divendres i poder lliurar el màxim de samarretes verdes per ser a plaça 1.200 persones.

Diumenge els van acompanyar a plaça els Moixiganguers d’Igualada que van descarregar el 5d8, el 3d8 i el 4d8 i en acabar van fer una prova de 4d9f que no va anar massa bé.

Finalment, el dia abans, dissabte, unes 200 persones van participar a la pedalada Verda que van organitzar els Castellers de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris