Obre el projecte gastronòmic Cantina Viladellops

23/09/2022 - 13:18h

La proposta l’encapçalen els germans Jairo i Borja Alonso, segona generació de la família Alonso del Pozo

Més de 300 persones, entre les quals autoritats i molts empresaris del sector vitivinícola i gastronòmic penedesenc i d’altres indrets, van assistir divendres 16 de setembre a la inauguració oficial de Cantina Viladellops, una nova i atractiva proposta culinària al nucli de Viladellops (Olèrdola) que uneix tradició i avantguarda.

Situada en un privilegiat indret envoltat de vinyes, els seus responsables –els germans Jairo i Borja, segona generació de la família Alonso del Pozo, molt coneguda al Penedès des de fa cinc dècades– proposen una cuina de proximitat amb els millors productes locals i que barreja tradició i avantguarda per construir una carta accessible a totes les butxaques.

Jairo Alonso, xef de Cantina Viladellops, va explicar: “Volem respectar les nostres arrels, però anant un pas més enllà. Tenim l’objectiu d’innovar i incorporar propostes de temporada i nous espais gastronòmics, perquè el client trobi noves formes de gaudir de l’experiència culinària”.

Durant l’acte d’inauguració oficial d’aquest nou referent gastronòmic del Penedès, al qual van assistir, per exemple, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, i Carlos Gaig, xef de Can Gaig, es van degustar algunes de les principals propostes culinàries de la casa i es van descobrir algunes de les apostes d’una carta acurada que variarà cada temporada, o els menús executius que se serviran durant la setmana.

“El propòsit és oferir una carta a preu tancat perquè el client conegui en tot moment el que pagarà”, van remarcar els seus responsables.

Els germans Jairo i Borja Alonso, promotors del restaurant Cantina Viladellops

Wine Bar
Igualment, Cantina Viladellops disposarà d’un complet Wine Bar on es podran descobrir les propostes vinícoles i gastronòmiques penedesenques.

El restaurant afegirà a la seva oferta gastronòmica els vins més selectes del celler Finca de Viladellops, que té vinyes inscrites a la DO Penedès. “Aquesta col·laboració ens permet situar la nostra localitat al mapa i convertir-la en un referent en gastronomia i enoturisme”, va apuntar Borja Alonso.

Cantina Viladellops també oferirà un servei de càtering particular. A banda del web www.cantinaviladellops.com, s’hi pot contactar per correu electrònic (restaurante@cantinaviladellops.com) i als telèfons 93 1313064 i 676 38 75 45.

Comentaris