L’ECO Sant Cugat arriba diumenge farcida d’actes

22/09/2022 - 16:04h

La fira mediambiental del Penedès programa xerrades, conferències, tallers, jocs, una caminada i una bicicletada

Diumenge tindrà lloc la 20a Fira Mediambiental del Penedès, l’Eco Sant Cugat, amb una gran varietat d’actes paral·lels. La fira mediambiental que treballa per conscienciar la ciutadania vers la problemàtica ambiental, amb uns objectius ben clars: la defensa de l’entorn, l’aposta per la sostenibilitat, tot unit sota el lema: consum responsable, salut i medi ambient.

Diumenge és el gran dia de la Fira, encara que avui i demà hi haurà actes previs, com són un taller pràctic d’embolcall reutilitzable, l’exposició ‘Prou plàstics’, i un taller familiar de bijuteria. També hi haurà una passejada naturalista nocturna i la 8a edició de la Mostra Audiovisual de Medi Ambient.

Diumenge hi haurà els estands i expositors de temàtiques relacionades amb el medi ambient, entitats i comerços del municipi. També es programen xerrades, conferències, tallers i jocs per a grans i petits, una caminada i una bicicletada popular, l’espai gastronòmic, l’espai Salut, amb diferents activitats, o una trobada de plaques de cava. Tots els actes es poden consultar a l’agenda cultural.

La Fira se celebra ininterrompudament des del 2003 pels carrers del municipi, i pels voltants de la plaça Joan Sangenís i del Centre Cívic. La 8a Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès es farà a l’auditori del Centre Cívic, l’entrada és gratuïta i es projectaran títols tan diversos com Alcarràs, dirigida per Carla Simón, guanyadora de l’Os d’Or a la setanta-dosena edició de la Berlinale i seleccionada per representar Espanya a la 95a edició dels Oscar; Ainbo: la guerrera de l’Amazones, dirigida per José Zelada i Richard Claus; i el documental “A Plastic Ocean, dirigit per Craig Leeson.

La nova edició de l’espai Salut consta de diferents tallers divulgatius relacionats amb la salut com ara un taller de meditació en moviment i un taller de ioga kundalini.

Com cada any, l’Eco Sant Cugat programa activitats per a grans i petits, per convertir la Fira en un espai per compartir. Des de jocs gegants de fusta i divertixocs ecològics a tallers de tota mena. Les activitats es faran als carrers del municipi i al Centre Cívic. Més informació al web de la fira: www.ecosantcugat.cat.

També et pot interessar

Comentaris