Els Castellers de Vilafranca fan un crida a l’afició a fer pinya pel Concurs

22/09/2022 - 14:38h

A 10 dies de la gran cita la colla engega dues campanyes a través de les xarxes amb l’objectiu de ser 1.200 persones de verd a la Tarraco Arena

A 10 dies per al Concurs de Castells, els Castellers de Vilafranca han engegat una campanya per fer una crida a l’afició vilafranquina, penedesenca i d’arreu del país per acompanyar-los a plaça i fer pinya. Aquesta setmana, la campanya ha començat amb el lema ‘Ens faltes tu’, i continuarà la setmana que ve amb el lema ‘Tornar a guanyar’. La campanya inclou tant material gràfic, com material audiovisual. Carles Mata, president dels Castellers de Vilafranca, explicava que l’objectiu és entrar a la Tarraco Arena amb les 1.200 persones que van acompanyar la colla en el darrer concurs, el 2018.

De cara a tota l’afició que vulgui acompanyar la colla, a l’assaig de dimecres que ve, 28 de setembre, es repartiran samarretes verdes. La colla també demana que els donin un cop de mà a l’assaig especial de divendres 30 de setembre. A més, el 2 d’octubre totes aquestes persones també podran anar a Tarragona amb els autocars de la colla, que sortiran des de Cal Figarot a dos quarts de 8 del matí.

Aquest dimecres a la tarda, el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Sisco Benet, també explicava els castells que preparen de cara al Concurs. Benet assegurava que el ventall és molt ampli i que les intencions passen pels castells de 10 i un castell net, però la colla també treballa els castells amb agulla. Tot i tenir la millor actuació de la temporada, Benet es va treure de sobre la pressió assegurant un cop més que “les colles de Valls són les favorites” i va reblar en el fet que sortir primers a les deu del matí és un “hàndicap” malgrat que marcaran “el ritme des del primer moment”, assegurava. Tal com va passar per Sant Fèlix, Benet no decidirà el castell de sortida fins al mateix moment.

També et pot interessar

Comentaris