Francisco Romero engega un portal web per conèixer les inquietuds dels veïns

20/09/2022 - 16:27h

El candidat socialista per Vilafranca a les municipals s’obre de braços a la ciutadania i assegura que abans de Nadal presentarà la llista, però mentrestant visitarà tots els barris

“Volíem que arribés aquest moment”, és la frase amb la que va iniciar la roda de premsa el candidat socialista a les properes municipals per l’Ajuntament de Vilafranca, l’actual primer Tinent d’Alcalde, Francisco Romero. I és que porta treballant amb el seu equip fa molt temps i aquesta setmana ha volgut presentat la nova pàgina web a través de la qual vol connectar especialment amb els ciutadans i les seves preocupacions però també compartir-ne amb ells noves propostes o idees.

Un xat, un correu electrònic, un whats, són els diferents canals que es poden trobar a l’adreça www.franciscoromero.cat. Però Romero va més enllà i amb l’objectiu de ser el màxim proper també s’ofereix a fer un cafè o concertar una cita al domicili de la persona o del grup per tractar temes de futur que preocupen a la ciutadania. “Hem començat a gestionar la nova realitat que ens ha deixat la pandèmia la gent té moltes ganes de participar i fer arribar comentaris per ajudar en aquesta nova etapa”,deia Romero.

[static_block_content id=”55777″

El socialista ha avançat quatre temes cabdals que figuraran, entre d’altres temes al seu programa electoral com el model d’alcaldia més propera o del lideratge polític en el tema sanitari de la qual en va dir “l’hospital ha de ser referència en tots els serveis”. La seguretat ciutadana és una altre de les preocupacions de Romero de la qual en va dir que “hem de donar un tomb a la percepció ciutadana”. El darrer tema va ser el de seguir amb el model d’urbanisme sostenible dissenyant una ciutat pensada en el canvi climàtic.
Abans de Nadal té previst anunciar els noms que l’acompanyaran a la llista de les municipals però mentrestant a l’octubre i novembre encetarà fins a nou visites als diferents barris de Vilafranca.

Bagatge polític

Francisco Romero va entrar a la política el 1999 de la mà de Joan Aguado. Defensor del municipalisme fa bandera d’haver afavorit sempre tots els pressupostos de la vila hagi estat en la posició que hagi estat el partit. El 2007 entrava al govern amb Marcel Esteve a l’alcaldia. Des del 2013 governa amb l’anterior CiUa-PdeCat i ara amb Junts, Aquesta serà la quarta vegada que es presenta com a cap de llista a les municipals.

També et pot interessar

Comentaris