Sant Martí Sarroca millora els accessos a l’escola Jaume Balmes

14/09/2022 - 12:29h

Les obres s’allargaran fins a finals de gener i el resultat final suposarà convertir la zona més segura donant prioritat als vianants

La setmana passada es va iniciar la remodelació dels carrers Tarragona i Verge de Montserrat, per millorar la seguretat de les famílies que porten els seus fills a l’escola. Les obres duraran fins a finals de gener i el resultat final suposarà convertir la zona més segura, donant prioritat als vianants.

A més, s’aprofitaran aquestes obres per eliminar les barreres arquitectòniques (pals de llum, senyals de tràfic i escocells al mig de les voreres) i complir la normativa d’accessibilitat. Aquesta és una primera actuació, recollida en el Pacte de Govern, per tal de millorar la gestió del trànsit de vehicles i vianants dins el nucli urbà, que hauria de seguir amb l’adequació de la resta de carrers a aquesta normativa.

Durant els primers dies d’obres, la Primera Tinent d’Alcalde i Regidora d’Educació, Sònia Jansà, i el Regidor de Governació i Serveis, Xavier Bravos, acompanyats per l’Arquitecte Municipal, Jordi Galtés, i el Director de l’obra, Fèlix Belmar, han supervisat els treballs i han procurat coordinar que les afectacions per les obres siguin les mínimes perquè els nens i nenes de l’escola puguin seguir amb les seves activitats educatives.

La remodelació d’aquests dos carrers també aportarà una millora per als veïns i veïnes que viuen a la zona, que no tindran cap despesa addicional per aquesta inversió, i tampoc suposarà cap despesa estructural per a l’Ajuntament. La major part del pressupost quedarà cobert per subvencions de la Generalitat i la Diputació que ha buscat el propi Ajuntament

També et pot interessar

Comentaris