Vilafranca enceta la temporada d’activitats per a la gent gran

13/09/2022 - 09:48h

Des de tallers de la Memòria, passant per informàtica, llengua catalana, puntes de coixí, Taichí, Ioga, manualitats, fins al Country, Cant Coral, teatre fins a sardanes o els Amics Lectors

Aquest dilluns la sala Gran de l’Escorxador acollia l’acte d’inici del curs 2022-2023 per a les persones grans de Vilafranca. Després de tres anys amb limitacions aquest vol ser el del retorn a la normalitat. El regidor de Serveis a les persones, Ramon Zaballa, celebrava l’inici d’aquesta normalitat explicant que l’Ajuntament “té una clara voluntat de potenciar la vellesa. Creiem amb la formació i l’activitat i per això el nostre compromís per oferir el màxim d’activitats possibles i posar en valor les persones grans”.

El Pla d’envelliment actiu és una estratègia municipal en la que es planifica un conjunt d’accions i serveis que tenen com a objectiu abordar l’envelliment de la població tot acompanyant i donant resposta al gran nombre de necessitats i preferències que sorgeixen en aquesta etapa vital de la vida.

Per aquest curs, que aquesta setmana s’ha encetat, l’Ajuntament ha preparat diversos tallers de la Memòria i als Casals municipals del Tívoli i l’Espirall s’han programat tallers que van des de la informàtica, llengua catalana, puntes de coixí, Taichí, Ioga, manualitats, fins al Country, Cant Coral, teatre, sardanes o els Amics Lectors.

També et pot interessar

Comentaris