L’ANC prepara els busos per anar a la Diada de l’Onze de Setembre

24/08/2022 - 14:42h

La nit del 30 de setembre Vilafranca es recuperarà la Marxa de Torxes amb motiu del cinquè aniversari de l’1 d’octubre

L’assemblea de Vilafranca ja ha posat a la venda els tiquets dels busos per anar a Barcelona per participar a la Diada que enguany porta per lema ‘Tornem-hi per vèncer. Independència’ i que es farà a l’avinguda del Paral·lel amb final al front de Mar on l’escenari s’instal·larà a l’estació de França. Els tiquets valdran 13 euros i es poden adquirir al Forn Mitjans, Ca la Madrona, Estanc Solsona, Llibreria l’Odissea o Autocars Vendrell. La sortida es farà des de l’Estació de busos de Vilafranca, a les 14 hores i des de l’ANC es compta en omplir-ne més de tres. I és que des de l’Assemblea Vilafranca, Àlvar Mascaró i Marc Barqué han ressaltat el fet que en èpoques bones s’havien arribat a fer fins a 15 autocars. “Ens preocupa el cansament i la poca confiança cap els polítics que darrerament està tenint la gent”, diuen.

L’ANC també tindrà les tradicionals parades coincidint amb la festa major. Així, els dissabtes d’agost i setembre de 9 a 13.30h serà a la plaça Penedès; diumenge 28 d’agost, de 19 a 22h a la plaça Sant Joan; els dies 30 i 31 d’agost, de 10 a 14h a la rambla de Nostra Senyora; l’1 de setembre, de 16 a 20h a la plaça Sant Joan i els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre, de 18 a 21h també a la plaça Sant Joan.

A banda dels tiquets es podran adquirir qualsevol article del marxandatge com també la samarreta d’aquesta diada.
Finalment, des de l’ANC s’ha avançat que el 30 de setembre, vigília del cinquè aniversari de l’1 d’Octubre es recuperarà a Vilafranca la Marxa de Torxes. Des de la coordinadora Tot República, que aglutina l’ANC, Òmnium i Marxa de Torxes també està previst la celebració de diferents actes que més endavant es donaran a conèixer.

També et pot interessar

Comentaris