La pluja torna a regar el Penedès i deixa quantitats generoses arreu

28/07/2022 - 10:04h

A Vilafranca s’han registrat més de 60 litres aquest matí i l’acumulació d’aigua ha causat alguns problemes en diversos barris

Després d’un període llarg de sequera, la pluja ha tornat a regar el Penedès i, localment, ho ha fet amb força el matí d’aquest dijous. El Baix Penedès és una de les comarques que ha registrat un episodi més intens i al Vendrell, en mitja hora han arribat a caure 25,6 mm.

Les dades recollides pel Servei Meteorològic de Catalunya (MeteoCat) fins a les 10h parlen de 37,4 mm al Vendrell; 25,7 a la Bisbal del Penedès; 20,6 a Cunit, i 18,2 al Montmell. pel que fa a l’Alt Penedès, la quantitat més destacada cal buscar-la a la Granada, que ha acumulat 26,6 mm; 21,3 a Sant Sadurní, mentre que a Sant Martí Sarroca n’han sigut 19,8.

Les previsions del MeteoCat parlen d’un temps insegur i plujós durant tot el matí de dijous i fins al migdia, amb tempestes localment intenses. El servei meteorològic ha emès un avís de situació de perill moderat fins al migdia, per la qual cosa recomana extremar les precaucions, mentre que a la tarda començarà a remetre el temporal. Em temps insegur es mantindrà durant demà, mentre que dissabte millorarà la situació.

Carrer Antoni Maria Claret cantonada Pau Benach al barri de Sant Julià de Vilafranca (Xavier Martí)

També et pot interessar

Comentaris